"OVO JE NEDOPUSTIVO" Đoković se razbesneo posle pobede: Spremam se za Nadala... Nelogično je...

15:32 | 27-07-2024

OI24 0

Iako je ubedljivo slavio, imao je razloga za nezadovoljstvo.

foto

Novak Đoković se rutinski plasirao u drugo kolo teniskog turnira na Olimpijskim igrama tako što je nadigrao Australijanca Metjua Ebdena sa 6:0, 6:1.

Po završetku susreta, srpski reprezentativac je dao izjavu za televiziju "RTS", a za početak izlaganja je govorio o atmosferi koja vlada na tribinama i u Parizu generalno:

- Drugačija publika u odnosu na Rolan Garos. Ima puno više ljudi koji su ljubitelji sporta i Olimpijskih igara. Stvarno je bio spektakl. Sreća da sam igrao ovde jer ima krov, pošto pada kiša...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ODUŠEVIO ČITAVU SRBIJU Evo šta je Novak uradio pre izlaska na teren, o ovome će dugo pričati

- Žao mi je zbog Ebdena, on ne igra singl... Malo su nelogična pravila, ako neko otkaže vi zovete dubl igrača. To ne razumem, pa imate toliko igrača iz singla koji čekaju da igraju na OI.. Ovo je potpuno neprimereno šta se radi, kako za olimpijski turnir, tako i gledaoce.

- Odličan početak. Sutra imam dan treninga i spremam se za Nadal. Nismo igrali dugo jedan protiv drugog. Imali smo neke spektakularne mečeve na ovom terenu. Iako on ne igra tenis kakav je igrao na svom vrhuncu, ali ne igram na ja (smeh).

 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading