ĐOKOVIĆU SAMO ZLATO U GLAVI: Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji

16:40 | 27-07-2024

OI24 0

Srpski as sumirao meč prvog kola i već se okreće potencijalnom okršaju sa Nadalom.

Novak Đoković

Prva prepreka gotovo rekreativno prevaziđena. Dozvolio je Novak Đoković Metjuu Ebdenu tek jedan gem i spreman i oran čeka nastavak programa na Olimpijskim igrama.

Podvukao je Novak da je bila sjajna atmosfera na Šatrijeu.

- Sjajna atmosfera pod krovom, većina mečeva je otkazano, imali smo sreće da budemo pod krovom. Atmosfera je drugačija nego na Rolan Garosu, isto su i tada ljudi umešani i daju maksimum da podrže omiljene igrače, ali video sam razne zastave i kako se ponašala publika između gemova, sa muzikom i talasima, to samo u Dejvis kupu ima, uživao sam zbog toga.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Govorio je još jednom Đoković o pravilima na Olimpijskim igrama i rasporedu mečeva.

- Nije bio preterani pritisak, malopre sam pričao o tim nelogičnim pravilima, nadam se da će promeniti, mnogi u singlu su čekali, pa i naš Hamad je mogao da dođe i igra za par sati. Da li će imati dva dana pauze, jer Nadal igra danas, pa sutra, pa da odmori Rafa u ponedeljak? Verovatno ćemo u ponedeljak igrati. Naravno, treba on da pobedi, spremaću se kao da je finale, uvek tako sa njim, na Rolan Garosu je ogromno interesovanje i žele svi da ga vide. Pratiću njegov meč naravno, kako se oseća, kreće, kako igra, naravno biće analiza, ako dođe biće to finale pre finala.

Novak Đoković AP Photo/Manu Fernandez
 

Uprkos problemu sa povredom i operacijom koja je nedavno iza njega, ističe najveći teniser ikada da nema problema sa promenom podloge.

- Posle trave ste se vratili na sljaku? Koleno jako dobro reaguje, iako je meč kratko trajao, to meni ne smeta, trenirao sam dosta i pre Pariza i u Parizu, zadovoljni sam kako sam trenirao, osećam se spremite nego pre Vimbldona. Uradio sam odlične pripreme pred OI, sve u svemu začin C, haha.

Jasno je svima, došao je Đoković u Pariz po zlato i samo mu je to u glavi.

- Idemo po zlato? Nego šta. Neću gledati Alkaraza i Nadala u dublu, nemam interesovanje za to, idem da uživam s decom i da se odmaram i spremam dalje. Gledaću Nadala u singlu u nedelju.

Zanimljivo je da će Nole svakako pre gledati duel naših košarkaša i SAD-a nego dva velika rivala.

- Ako se poklope Nadal i košarkaši? Gledacu onda košarkaše, oni su mi bitniji - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading