ALO! TIKET DANA Košarkaši Srbije startuju sa Amerima, Sudanci žele da naprave iznenađenje na Igrama

10:07 | 28-07-2024

OI24 0

Očekuju nas nova uzbuđenja na Olimpijskim igrama u Parizu!

alo

Letnje Olimpijske igre u Parizu biće centar sveta u naredne dve nedelje. Mnogo nas uzbuđenja očekuje na borilištima narednih dana. 

Očekujemo da nam naši olimpijci donesu dosta medalja. U Tokiju pre tri godine osvojili smo devet, a sada je cilj da taj broj bude dvocifren u glavnom gradu Francuske. 

Kao i juče, mi vam i danas dajemo neke predloge kako da sastavite tiket. Najbolje kvote možete naći na sajtu Soccerbet.rs.

JUŽNI SUDAN - PORTORIKO (11.00) 

Nova uzbuđenja nas očekuju na košarkaškim terenima. Čeka nas i zanimljiv duel u grupi u kojoj je i Srbija. "Orlovi" su pored Sjedinjenih Američkih Država, u grupi sa Južnim Sudanom i Portorikom, a upravo nas duel ove dve selekcije očekuje. Južni Sudan je iznenadio čitav svet kada je pre nekog vremena odigrao egal utakmicu sa Amerima, ali su ipak na kraju izgubili. Sigurno je da nas očekuje zanimljiv duel. 

Predlog: 1 Kvota: 1.80

SRBIJA - AMERIKA (17.15) 

Srbija otvara Olimpijske igre na košarkaškom turniru i to protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država! Nema sumnje da su Amerikanci najveći favoriti da osvoje novo olimpijsko zlato. Ali, nadamo se da će naši "Orlovi" uspeti koliko toliko da pariraju "drim timu". 

Predlog: 2 Kvota: 1,14  

ZVEREV - MUNAR (20.30)

U večernjem terminu očekuje nas dobar meč između Nemca Aleksandera Zvereva i Španca Munara. Ali, ipak prednost treba dati Nemcu koji je favorit na večerašnjem duelu. 

Predlog: 1 Kvota: 1,09

Tagovi:

Komentari(0)

Loading