IDEMO PO TO ZLATO, ZATO SMO TU Legendarni srpski navijač iz Valjeva bodri Srbiju protiv Amerike, najavio najsjajnije odličje za "Orlove" (VIDEO)

15:20 | 28-07-2024

OI24 0

Sve je spremno za pravi spektakl u Lilu!

Olimpijske igre

Specijalni izveštač iz Lila za sport.alo - Miloš Milenović 

Oči srpske javnosti širom sveta uprte su u Lil, francuski grad u kojem će srpska košarkaška reprezentacija započeti olimpijsku avanturu! 

"Orlove" očekuje meč sa Ameriikancima, a veliki broj srpskih navijača je stigao u Lil kako bi pružio podršku ekipi Svetislava Pešića. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Na licu mesta je i naš reporter, koji je imao priliku da razgovara sa čuvenim navijačem košarkaške reprezentacije Srbije Ivanom Marjanovićem, a koji je rodom iz Valjeva.  

Olimpijske igre Alo
 

"VEČERAS SE LEBRON PEČE" Srbi smislili nove pesme za utakmicu protiv Amera (VIDEO)

Svi ga se sećaju kako je na evropskim i svetskim prvenstvima bodrio "Orlove" sa legendarnom kapom napravljenom od lopte na kojoj piše Valjevo. Bio je potpuni hit i na Svetskom prvenstvu u Manili. Došao je u Francusku sa ženom i decom da navija za Srbiju. 

Ovoga puta, stigao je na Olimpijske igre po prvi put kako kaže, dok je na prvenstvima Evrope bio četiri, a na Svetskim prvenstvima dva puta. 

- Nadam se da će se naši momci prikazati u najboljem svetlu, imaju ovde dobru podršku srpskih navijača. Drago mi je da je zaživeo taj kult navijača, da smo ovde svi zajedno na okupu, da bodrimo našu reprezentaciju. Ajde da budemo optimisti, idemo po to zlato, zato smo tu. Kapa je tu, Valjevo, Srbija, Čačak, Užice, Leskovac, Niš, Gornji Milanovac - poručio ovaj simpatični Valjevac. 

Inače, meč između Srbije i Sjedinjenih Američkih Država igra se danas u Lilu od 17.15. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading