ALO TIKET DANA Blokbaster Đokovića i Nadala, ženska košarka i odbojka

12:54 | 29-07-2024

OI24 0

Očekuju nas brojni zanimljivi mečevi u Parizu

app

Letnje Olimpijske igre u Parizu biće centar sveta u naredne dve nedelje. Mnogo nas uzbuđenja očekuje na borilištima narednih dana. 

Očekujemo da nam naši olimpijci donesu dosta medalja. U Tokiju pre tri godine osvojili smo devet, a sada je cilj da taj broj bude dvocifren u glavnom gradu Francuske. 

Kao i juče, mi vam i danas dajemo neke predloge kako da sastavite tiket. Najbolje kvote možete naći na sajtu Soccerbet.rs.

ĐOKOVIĆ - NADAL (13:30)

Teniski spektakl na stadionu "Filip Šatrije". Novak Đoković i Rafael Nadal će odigrati 60. međusobni duel, prvi posle više od dve godine. S obzirom na to da je ovo možda i poslednji meč dvojice velikih rivala, spektakl je zagarantovan. 

Predlog: H1 Kvota:1.63

KANADA (Ž) - FRANCUSKA (Ž) (17:15)

Meč prvog kola grupe B ženskog košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama između Kanade i Francuske. Francuskinje su među glavnim favoritima za medalju i očekuje se da lako izađu na kraj sa Kanađankama.

Predlog: H2 Kvota:1.75

SAD (Ž) - KINA (Ž) (17:00)

Meč prvog kola grupe A ženskog odbojkaškog turnira u kome se sastaju SAD i Kina. Ovo je grupa u kojoj se između ostalog nalazi i reprezentacija Srbije. Iako je Kina dobila poslednja dva međusobna duela, Amerikankama se daje veća šansa za trijumf.

Predlog: 1 Kvota:1.50

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading