NOVAČE, NADAL TO NE ZASLUŽUJE Španci brutalno isprozivali Đokovića, ovaj potez Srbina ih je posebno razbesneo

17:40 | 29-07-2024

OI24 1

Ovo se Špancima nikako nije dopalo...

Novak Đoković

 

Novak Đoković pobedio je Rafaela Nadala u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu rezultatom 6:1, 6:4. 

Nole je počistio Rafu u prvom setu, apsolutno mu nije dao da diše i taj deo igre je dobio sa 6:1. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

U drugom je isto krenuo Đoković furiozno kao i u prvom. Poveo je sa 4:0, ali je onda Nadal uspeo da se probudi uz veliku podršku sa tribina i da izjednači na 4:4. 

Međutim, Novak je onda uzeo važan gem, prekinuo seriju Nadala i napravio brejk koji će se ispostaviti da je bio i ključan. 

Tada je proslavio osvojen poen i brejk tako što je stavio prst na uvo, a to je naljutilo španske medije. 

"VI STE FRANCUZ? ONDA ZNATE BOLJE OD MENE" Đoković odbrusio novinaru, pa šokirao izjavom o Nadalu: Evo zašto nismo prijatelji

Uzeo je naredni gem i tako prošao u treće kolo. 

- Novače, ovo je bilo previše za tebe i Nadal to ne zaslužuje. Neprikldan gest koji je iznervirao celu Španiju - bio je naslov ovog medija, dok su kroz kratko objašenjenje video snimka stavili:

- Već sa 3:0 u drugom setu napravio je kritičan potez kada je imao meč u džepu, ali ono što je uradio kada je poveo sa 5:4 nije na nivou legende Manakora.

Španski "AS" je u izveštaju meča napisao: 

- Nadal se oprašta od žreba singla na Igrama. Ali ne i na Rolan Garosu, gde će nastaviti da se bori za medalju u dublu sa Alkarazom, dok Srbin juri za 'zlatnim slemom karijere', Težak dan. Predvidljivo, ali ono kome Balearac nije okrenuo leđa. Iz tog razloga, uvek, hvala puno, Rafa.

- Bio je to Nadal-Đoković u kojem je Đoković bio Đoković, a Nadal nije bio Nadal. Bio je Rolan Garos ali nije bio Rolan Garos na kom Španac ima statuu ispred kapije 1 gde se navijači klanjaju i gde je osvojio 14 titula. Bio je to Nadal-Đoković koji je verovatno zatvorio eru, koja se možda više neće videti i koja se završila za 1:43 sati, sa 6-1 i 6-4.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(1)

Loading
Novosadjanin

29.07.2024 18:43

Cudo da nisu Novku zamerili i sto dise. Sta je sve Rafa radio Novaku tokom meceva a tek kakve je izjave davao...Ali to je Nadal sa svojim gacama i mirisanjem prstiju i njemu je sve dozvoljeno. Uostalom i Rafa je pravio svoje pokrete kad dobije poen pa to nasi novinari nisu kritikovali. Ponasaju se kao Seldonov otac. Kad je Seldon Novaku spustao slusalicu to je bilo u redu i niko se nije upitao gde je tu postovanje prema Novaku a kad m je Novak vratio svi skocili i drvlje i kamenje na Novaka. Licemerje u punom sjaju!!!