NOVI UDAR NA NOVAKA "Umesto da zagrli Rafu, on je svirao violinu"

08:45 | 30-07-2024

OI24 0

Majk Rosenberg, novinar Sports Ilustrejteda udario je na Novaka Đokovića posle meča sa Rafom Nadalom

Novak Đoković

Rosenberg je tekst krenuo sa pričom o Nadalu i njegovoj omiljenoj podlozi, šljaci.

- Rafa je učinio da ljudi veruju. Ne zbog toga kako je igrao, nego zbog toga ko je on i jer je igrao na šljaci Rolan Garosa. Nikada nije postojao skladniji brak između čoveka i materijala. Ako je ovaj poraz njegov poslednji meč u singlu na Olimpijskim igrama, otišao je na jedini način na koji je mogao – ne na svom najboljem nivou, ali sa najboljim što je imao. To je jedini način na koji je ikada igrao - piše Rosenberg.

Morao je da potkači Novaka.

- Bilo bi lepo da je i Đoković imao isti osećaj u tom momentu. Umesto da je zagrlio Nadala, Đoković je svirao na reketu kao da je violina.

Nastavio je u istom ritmu.

- Bilo je to nesvesnost. Većini ljubitelja sporta, pretvaranje da sviraš violinu je način da ismevaš one koji su tužni ili emotivni. Ali, Đoković je to radio čitavog leta za svoju ćerku koja je krenula na časove sviranja tog instrumenta. Više socijalno osvešćen superstar bi prepoznao da je, iako je pobedio, taj momenat pripadao Nadalu. Sa druge strane, takva sportska zvezda bi u startu smislila drugi način proslave. Sigurno da postoji način da se Đoković poveže sa ćerkom bez da iritira ostale.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading