"JUTROS U ČETIRI ŠETAMO U PIDŽAMI, PITAM SE JESMO LI TURISTI ILI ŠAMPIONI" Sjajna izjava selektorke Arunović, o ovome će se pričati

11:20 | 30-07-2024

OI24 0

Jelena Arunović iznela utiske posle stresnog finala.

Zorana Arunović, Damir Mikec

Kao feniks su bili Zorana Arunović i Damir Mikec. Uspeli su da preokrenu rezultat od 2:8 i sa 16:14 pobede turske rivale i osvoje zlatnu medalju, što je prokomentarisala selektorka Jelena Arunović.

Morala je na početku i Jelena Arunović da zatraži tajm-aut i smiri malo naše strelce.

- Bilo je teško, pao je kamen sa srca još posle ulaska u finale. Da se zna, dobila sam prvi žuti karton, Kakav tajm-aut - prva je reakcija naše selektorke.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne znam kakav je osećaj, dogovor je bio da idemo do kraja, gde god bio. Bilo je teško, kolege nisu olakšale, prvi nastupi su u streljaštvu i tenzija je. Čitala sam svašta i pitam se sada jesu li oni turisti ili šampioni. Za mene su bili šampioni i pre dva dana. Bilo je teško i izazovno, kad znate da je jedina stvar koja čupa trogodišnji ciklus, da uradite nešto. Nazad nije bila opcija.

Poručila je Jelena Arunović da je prezadovoljna zlatom.

- Zadovoljni jesmo, iznenađeni nismo. Od EI u Vroclavu nisu bili u finalu u miksu, žrtvovali smo mnogo toga. Trebalo nam je da skoči individualni kvalitet da bismo uspeli. Ne bi bilo nepravedno ni da su Turci pobedili, nijanse su odlučivale. Jutros u 4 u pidžami šetamo po selu i razbuđujemo se da bismo imali visok nivo preciznosti jer je samo 14 dijabola. Na Olimpu smo i to je sada najvažnije.

Nema dileme, imao je ceo ovaj trio velike zasluege za ovo zlato...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading