NOLE SRUŠIO NEMCA, PA PROGOVORIO O PROBLEMIMA Đoković se mučio protiv Kepfera, a onda otkrio šta mu je zadavalo dosta muke

14:08 | 31-07-2024

OI24 0

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je u osmini finala pobedio Nemca Dominika Kepfera 7:5, 6:3

Novak Đoković

Meč je trajao jedan sat i 37 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel srpskog i nemačkog tenisera, a drugi trijumf Đokovića.

Srpski teniser je sigurno ušao u meč i brzo je stigao do vođstva od 3:1 u prvom setu. Kepfer je uspeo da izjednači na 3:3, a potom se igralo gem za gem. Đoković je u 12. gemu napravio novi brejk i prvi set je rešio u svoju korist rezultatom 7:5.

Srpski teniser je poveo 3:0 u drugom setu, a onda je sigurnom igrom mirno meč priveo kraju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Đoković će u četvrtfinalu OI igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa, koji je danas savladao Argentinca Sebastijana Baeza 7:5, 6:1.

SVE JE POZANTO Nole saznao ime rivala, biće pakleno - najteže moguće!

Novak je izneo i prve utiske posle meča: 

- Pa pre svega najteži dan kada su u pitanju uslovi, neverovatna sparina, pogotovo na stadionu, ti uslovi su zaista teški, dosta teški. Oba tenisera su ista, tako da mora čovek da prihvati i da se prilagodi. Mnogo smo se znojili, četvrta majica koju menjam - rekao je Đoković, pa nastavio: 

- Drago mi je što sam prelomio rezultat u prvom setu, dobro sam krenuo, ali iskreno sam bio iznenađen njegovom igrom. Bio je agresivan, bio je dosta viši odskok lopte, dosta brže ide loptica na terenu iako se to na televiziji ne vidi, i za njega sa dobrim spinom i rotacijama je dosta nezgodno. Iako samo igrao protiv levorukog igrača prethodnih dana, on je dosta drugačiji. Drago mi je što sam odgovorio ona izazov - rekao je Nole na početku razgovora za RTS.

 A ona je prokomentarisao meč sa Stefanosom Cicipasom. 

- Finale smo igrali 2021, izuzetno kvalitetan teniser, najbolje rezutlate je beležio na Rolan Garosu, tri puta osvojio Monte Karlo. Imao sam uspeha protiv njega, ali i gubio sam od njega. Ima dobar sevis i forhend. Sve će biti teže i teže, ali znam šta me očekuje i biću spreman - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading