"BILO JE UŽASNO" Đoković se požalio posle plasmana u četvrtfinale i pričao o poseti Olimpijskom selu

15:21 | 31-07-2024

OI24 0

Opširno izlaganje najvećeg ikada.

print

Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale teniskog turnira na Olimpijskim igrama, a posle susreta sa Dominikom Kepferom je, kao i obično, održao konferenciju za medije.

Za početak izlaganja je rekao da uslovi za igru nisu bili idealni:

- Bilo je užasno teško, vruće i sparno usred dana. Mnogo smo se znojili i on i ja, ovakvi uslovi utiču na odskok loptice i visinu lopticu. On je izašao na teren sa rasterećenim umom i jasnoćom šta taktički da radi. Napadao je, bio agresivan, bio sam zatečen njegovom igrom. Pokušavao sam da se snađem na terenu, probio sam otpor na 5:5, to je presudilo ovaj meč. Nisam video Olimpijske šampione, ali sam dobio vesti i da im se zahvalim ponovo za zlatnu medalju što su obradovali Srbiju i nastavljaju da raduju Srbiju svake Olimpijske igre. Sad sa zlatom, hvala im puno na podršci, nadam se da ću imati šansu da im čestitam uživo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

EMOTIVNA ĐOKOVIĆEVA PRIČA O PORODICI Stefan, posle poraza, zagrlio tatu Novaka, ono što mu je rekao potpuno ga je raspametilo

Dominik Kepfer je izjavio da je vreme da Đoković osvoji zlato:

- Uvek je vreme za zlato - kratko je odgovorio Novak, pa nastavio da priča o poseti Olimpijskom selu:

- Bilo je sjajno, kratka poseta, znao sam da igram prvi meč danas, nisam želeo puno energije da trošim tamo. Koliko se kraće ostane, napuniš se energijom u jednom trenutku treba da odeš u mom slučaju, jer je bilo malo previše u menzi kad smo krenuli da obiđemo selo. Imao sam priliku da vidim ljude koje poznajem, da vidim Gagu Radovanovića, da porazgovaram sa mnogo različitih sportista i nadam se da će i oni iz te neke posete izvući lepe, pozitivne stvari i da će igrati najbolje što znaju. Mene je to inspirisalo da budem sa najboljim sportistima, da pričamo i ohrabrujemo jedni druge. To je ono što je u duhu Olimpijskih igara.

Zanimljivo, prvi put je Đoković dobio "jutarnji" termin na stadionu "Filip Šatrije".

- Ne znam, to je za mene, razmišljam o sutrašnjem meču, gledam kad će biti, gde će biti. Cicipas ne igra miks, možda ćemo igrati večernji ili kasni popodnevni, što ako se nastavi sa vrućinama i vlagama nije loše, šta god daju, moram biti spreman.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading