FANTASTIČAN GEST KOŠARKAŠICA, SRBIJA UJEDINJENA Stiže preko potrebna maska za Vasića

16:33 | 01-08-2024

OI24 0

Velika pomoć za našeg basketaša.

Mihailo Vasić

Veliki peh je doživeo naš basketaš Mihailo Vasić tokom meča sa Amerikom kada je dobio jako, jako nezgodan udarac u nos zbog kojeg trenutno nosi neku vrstu zavoja.

Jasno je da reprezentativcu Srbije treba maska koju su uspele da mu pošalju naše - košarkašice!

O svemu tome je najpre pričao naš basketaš Strahinja Stojačić.

- Vasić ima neku malu frakturu nosa, tražimo masku. U sredu uveče nismo uspeli da je nađemo, bilo je kasno, ali koliko sam ja razumeo neka od košarkašica ima masku pa će poslati iz Lila. Nije bilo dileme da li će da igra, nije toliko strašno, mala fraktura. Da je ozbiljnije verovatno bismo se zapitali da li treba ili ne treba, on je insistirao da igra. Vaske je taj momak koji neće stati, jedino ako baš ne može. Hvala mu i izguraće on ovo.

I pomoć je zaista stigla. Potvrdila je to za B92 kapitenka "orlica" Tina Krajišnik.

- Poslale smo mu već masku, jer smo imale više slomljenih noseva tokom priprema i ponele smo te maske i ovde. Mini Đorđević više nije potrebna, tako da se nadam da je maska već stigla Vasketu, naravno sve ide preko doktora Dragana Radovanovića. Tu smo da se pomažemo i bodrimo, pratimo jedni druge, navijamo, sa basketašima smo se dosta družile i u Tokiju. Svi zajedno smo ovde, da se borimo za iste ciljeve, za medalje. Žao nam je bilo kad smo ga videle kako igra i nadam se da će mu pomoći - istakla je ona.

Naši basketaši od 22.35 večeras igraju protiv Francuske, pa se očekuje da Vasić zaigra sa maskom koja će mu puno pomoći. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading