BRUTALAN ODGOVOR MEDIJIMA IZ REGIONA Arunović: Ovo je jedina istina

01:24 | 02-08-2024

OI24 0

Zorana se vratila kući

Zorana Arunović i Damir Mikec

Zorana Arunović je ove večeri stigla u Srbiju. 

Prvu zlatnu medalju Srbiji na Olimpijskim igrama doneli su Damir Mikec i Zorana Arunović u disciplini 10 metara vazdušni pištolj miks.

Međutim, mediji u regionu su pisali kako je Srbija tu medalju uzela "na kvarno". Na takve navode odgovorila je Zoranina sestra, Jelena.

- Čini mi se da je pogrešno interpretirana ta izjava. Tu je i Goran koji može da priča bolje od mene, ipak je on dobio tu čegrtaljku. Spremali smo se za finale kako i za svako. Imamo ogromnu bazu podataka, ali nikada nismo pucali protiv ovih Turaka. Tamo nas je sačekala grupa njihovih navijača koji su bili nenormalno glasni. Nisam čula tu čegrtaljku. Tajm-aut je jedan. Vrlo je jasno šta se tu dešava. Ranije je bilo taktike koje se držimo i to smo uspeli. Nema tu nikakve mistifikacije niti tajnih signala. Morate da imate kompleksne uslove, ne možemo da stvorimo takav naboj na treningu, zato Goran i ja stvaramo muziku, raznih svetlosnih signala, razne su tu vrste distrakcije i to često koristimo. Nismo mi jedini. Nemci su poznati po tome. Turci su slično radili sa svojim timom. To je jedina istina - rekla je Jelena Arunović.

Komentari(0)

Loading