ŠPANCI UDARILI JAKO NA ĐOKOVIĆA Novak je pobegao, a mogao je da uzme medalju

07:39 | 02-08-2024

OI24 0

Španci su udarili baš jako...

epa

Specijalizovani teniski portal "Clay", kom je nedavno intervju dao Viktor Troicki, pustio je tekst sa naslovom "Dan kada je Đoković napustio svog partnera i odustao od medalje za Srbiju."

- Postoji jedna stvar koju srpski patriota Novak Đoković nikada nije jasno objasnio: zašto je na dan kada je mogao da osvoji medalju za svoju zemlju odlučio da je ne osporava i otišao kući? - pitaju se Španci.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Đoković i dalje pobeđuje, i dalje nasmejan i još uvek svira violinu za svoju ćerku Taru, iako ga sve sve više košta, gura fizičku granicu do krajnjih granica. On je to učinio još jednom u četvrtak pobedivši Grka Stefanosa Cicipasa sa 6-3, 7-6 (7-3) i plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu 2024. Ako pobedi u svom sledećem meču protiv Italijana Lorenca Musettija, biće u borbi za zlato. Ako izgubi, imaće šansu za bronzu, istu šansu koju je dva puta propustio u Tokiju 2020: jednim porazom, jednim prebegom - stoji u tekstu španskog portala.

Udarili su na Đokovića bez milosti.

- Uz uzastopne poraze od Zvereva i Karenja Buste, Srbin je ostao bez ičega. Ili ne... Đoković je imao u rukama da osvoji olimpijsku medalju, ali nije želeo da igra meč za bronzanu medalju u miks dublu sa sunarodnicom Ninom Stojanović. Stojanovićeva, koja je imala priliku da osvoji olimpijsku medalju jednom u životu, saznala je nekoliko minuta pre meča da je ostala bez partnera, da je bila prinuđena da 'prešeta', da ne igra. Eventualna bronza, po svemu sudeći, Đokoviću ništa nije značila, ali bi to bio jedan od vrhunaca karijere tada 25-godišnje Stojanović.

Potom su podsetili na izjavu Troickog vezano za tu situaciju.

- Novak je fizički i psihički uništen. Fizički više nije mogao da izdrži. Emotivno je umro posle meča sa Zverevim. Naravno da je Nina bila razočarana“Igranje mešovito je bila greška iz koje je Novak naučio; sada u Parizu 2024. on želi da uđe u istoriju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading