IGRAM NA OLIMPIJSKIM IGRAMA, A NEMAM ZA KIRIJU Pretužna priča ove sportistkinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim

12:17 | 02-08-2024

OI24 0

Priča koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim

epa

Došao je trenutak za početak atletskih disciplina na Olimpijskim igrama u Parizu. Najbolji atletičari sveta će se do kraja Igara boriti za medalje, a Srbija ima šest predstavnika.

Pre samog početka takmičenja na društvenim mrežama je osvanula objava koja je na mnoge ostavila veoma jak utisak.

Radi se o Veroniki Frali. Ona je američka takmičarka u bacanju diska, nacionalna je šampionka i nedavno je u Ramoni bacila najbolji rezultat karijere od 67.17 metara. Takođe je učestvovala na poslednja dva svetska prvenstva u Judžinu i Budimpešti.

Ona se oglasila na društvenoj mreži "X" i istakla je da je u jako teškoj situaciji. Njena škola joj i pored velikih uspeha ne plaća kiriju za njen stan, pa se Veronika obratila svojim pratiocima tražeći pomoć.

- Takmičim se na Olimpijskim igrama sutra, a ne mogu ni kiriju da platim. Moja škola je poslala samo oko 75% za kiriju, dok fudbalerima (koji ništa nisu osvojili) plaćaju dovoljno da kupuju nove automobile i kuće - napisala je i ostavila link za pomoć.

 

 

Njoj se potom javio poznati biznismen i muž Serene Vilijams Aleksis Ohanijan i uplatio joj određenu sumu koja će biti dovoljna da pokrije svoje troškove!

Fantastičan gest Ohanijana i jedna veoma dirljiva priča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading