ALO TIKET DANA Novak u pohodu na prvo finale OI, rukomet i odbojka

12:38 | 02-08-2024

OI24 0

Očekuje nas još jedan zanimljiv dan u Parizu

Novak Đoković

Letnje Olimpijske igre u Parizu biće centar sveta u naredne dve nedelje. Mnogo nas uzbuđenja očekuje na borilištima narednih dana. 

Očekujemo da nam naši olimpijci donesu dosta medalja. U Tokiju pre tri godine osvojili smo devet, a sada je cilj da taj broj bude dvocifren u glavnom gradu Francuske. 

Kao i juče, mi vam i danas dajemo neke predloge kako da sastavite tiket. Najbolje kvote možete naći na sajtu Soccerbet.rs.

ĐOKOVIĆ - MUZETI (19:00)

Novak Đoković se plasirao u još jedno polufinale na Olimpijskim igrama, a za prvi plasman u finale rival će mu biti Lorenco Muzeti. Novak je u meču protiv Stefanosa Cicipasa doživeo povredu kolena i veliko je pitanje u kakvom će fizičkom stanju biti protiv sjajnog Italijana koji je prethodno izbacio Olimpijskog šampiona Aleksandra Zvereva. Ipak, i pored problema sa povredom, Đoković je favorit na ovom meču.

Predlog: 1 Kvota 1.48

FRANCUSKA - SLOVENIJA (17:00)

Domaćin Olimpijskih igara dočekuje Sloveniju u trećem kolu grupe A muškog odbojkaškog turnira. I jedni i drugi su ostvarili maksimalan učinaka do sada i ovo će biti borba za prvo mesto u grupi.

Predlog: 1 Kvota 1.43

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading