(H)ALO, PARIZ - 9. DAN Dani suza, povreda, ali i medalje

06:53 | 03-08-2024

OI24 0

Novi dan u Parizu prošao je u suzama, znoju, bojazni od povreda, ali je za kraj dana stigla lepa vest - konačno medalja!

ange

 

Nikako da krene. Nadali smo se svi da će sa medaljom Zorane Arunović i Damira Mikeca biti otvorena serija odličja Srbije na Olimpijskim igrama, ali... za sada situacija ne obećava.

Novi dan u Parizu prošao je u suzama, znoju, bojazni od povreda, ali je za kraj dana stigla lepa vest - konačno medalja! Još uvek ne znamo da li je najsjanija ili ona srebrna, ali Novak Đoković je našoj zemlji omogućio drugo odličje na Igrama.

Milica Žabić izgubila je u meču za bronzu, Angelina Topić povređena prošla u finale skoka uvis, ali je na kraju morala da odustane. Basketaši su dan počeli porazom od Letonije i zakomplikovali direktan plasman u polufinale.

Novak FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bs
 

Dan je popravio Novak Đoković koji je uspeo da uprkos povredi stisne zube i pobedi Lorenca Musetija. Sada svi sa nestrpljenjem čekaju nedelju i veliko finale gde će Nole pokušati da po prvi put igrati veliko finale na ovakvom takmičenju.

Dani u Parizu prolaze prilično brzo i dok trepnem već je počela druga nedelja. Na pola puta sam do povratka u Beograd, a nema smisla da se nazad vraćam bez još nekog zlata. 

Navijamo i dalje!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading