LJUBAV PRE SVEGA Grkinje ređaju poraze, samo bugarski košarkaš srećan: Stiže lepa Niki

06:53 | 04-08-2024

OI24 0

As atinskih crveno-belih u vezi s atraktivnom vaterpolistkinjom, zbog nje se i vratio iz NBA lige

Nikoleta Elefterijadu

I dok su Grci već u četvrtfinalu olimpijskog turnira, uprkos jučerašnjem porazu od Hrvata (13:14), njihove zemljakinje nemaju nijednu pobedu.

Nikoleta Elefterijadu AP/Luca Bruno
 

A da bi imale bilo kakvu šansu da se umešaju u borbu za plasman među osam najboljih, moraju da savladaju domaću selekciju. Teško...

 

 

To, dakle, znači da bi Pariz koliko danas mogao da ostane bez jedne od najatraktivnijih olimpijki, vaterpolistkinje Nikolete Elefterijadu.

 

 

Lepa Grkinja je jedna od glavnih uzdanica ženskog vaterpolo tima zemlje potomaka Helena, ali to, očigledno, nije bilo dovoljno za nešto više od grupne faze.

 

 

Niki, kako tepaju 26-godišnjoj Atinjanki, s reprezentacijom je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2018. u Barseloni i bronzanu na Evropskim igrama 2015. u Bakuu. Takođe, ima zlatne, srebrne i bronzane medalje na svetskim i evropskim takmičenjima s juniorskim selekcijama.

 

 

Elefterijadu igra za Olimpijakos, klub čiji košarkaški dres nosi Saša Vezenkov - njen dečko. Možda se Bugarin vratio iz NBA posle samo jedne sezone (Sakramento) upravo zbog lepe Niki...

Komentari(0)

Loading