"SVI ŽELE DA SE PENZIONIŠEM, EVO I TROICKI" Đoković govorio o kraju karijere posle osvajanja zlata na Olimpijskim igrama

06:30 | 05-08-2024

OI24 0

Zanimljiva izjava osvajača najsjajnijeg odličja.

nole

Novak Đoković je osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama osvojio sve što je moglo da se osvoji. Bar od značajnijih priznanja.

LUDNICA U OLIMPIJSKOM SELU Đoković zaigrao kolo i bacio sve u TRANS (VIDEO)

Na konferenciji za medije posle velike pobede nad Karlosom Alkarazom je, između ostalog, pričao i o eventualnom kraju karijere, odnosno o daljim ciljevima:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nemam pojma. Kad ovo prođe. U ovom trenutku ne razmišljam ni o čemu, ni o turniru, ni o reketu. Da ovo zlato bude tu gde jeste, da proslavim sa našom misijom, sa našim sportistima, da ovi što učestvuju da uzmu pelcer, da obraduju Srbiju. Onda, ne znam. Videćemo šta će se dešavati, svakako slaviću, veseliću se, biću sa najbližima. To je to, šta više reći. Ne znam, koju posluku porati. Šta hoćete ciljeve, šta ima više od ovoga. Nemam pojma - rekao je Đoković i nastavio:

-Teraju me u penziju! Evo i Viktor. Ne znam, možda će i biti - rekao je Novak u šali, ali je svejedno zabrinuo svoje navijače.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading