(H)ALO, PARIZ - 11. DAN I bi zlato...

07:28 | 05-08-2024

OI24 0

Ono što je Lionel Mesi učinio sa Argentinom i osvojio Svetsko prvenstvo, isto je uradio Nole i dokazao da je najveći u istoriji. Većeg nema i tu stavljamo tačku.

nole

Kako li je njemu kada je nama ovako. To sam se pitao kada sam gledao u kolege kako se nerviraju i skaču nakon svakog Novakovog poena.

Isto je bilo i u mom slučaju. Teško je bilo sakriti bilo kakvu emociju. Sve je izašlo ne samo iz mene, nego svih nas koji smo želeli da vidimo Ðokovića kako oko vrata stavlja najsjajnije odličje.

Dan je počeo baš na Filip Šatrije stadionu oko 10 časova, a završio se istorijski.

Novak nam je naterao svima suze na oči kada je odigrao poslednji poen i na prvu meč loptu došao do cilja, do onoga što mu je nedostajalo da bi rekao - osvojio sam sve.

Novak Đoković FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr
 

Gledao sam to, ej! Gledao sam istoriju kako se uživo piše, kako Nole u suzama grli svoju porodicu kada mu je pao ne kamen, nego planina sa srca koju je vukao sa sobom još od Pekinga.

Gledao sam kako pobeðuje možda i momka koji će biti novi on, koji će dominirati narednih godina, ali se u Parizu pitao samo Novak.

Ono što je Lionel Mesi učinio sa Argentinom i osvojio Svetsko prvenstvo, isto je uradio Nole i dokazao da je najveći u istoriji. Većeg nema i tu stavljamo tačku.

Bilo je lepo, zaista, a na kraju je pala i zajednička slika koja je uveličala Noletovu proslavu, a meni dala uspomenu za ceo život.

Novak Đoković AP Photo/Andy Wong
 

Dan se nije sjajno završio jer su basketaši eliminisani od Francuske. Nadao sam se pobedi i krenuo ka Konkordu.

Tamo sam ponovo video suze, ali ne one lepe, nažalost. 

Ipak, nadam se da takvih više neće biti u Parizu. Vreme je za još neku medalju…

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading