JELENA POKAZALA SVIMA NOVAKOVO ZLATO Đokovićeva supruga objavila video snimak, pa nasmejala i oduševila sve prikazom istorijskog trofeja (VIDEO)

08:20 | 05-08-2024

OI24 0

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijadi u Parizu, njegova supruga Jelena Đoković je na duhovit i originalan način podelila ovaj poseban trenutak sa svojim pratiocima

Jelena Đoković

Inspirisana čuvenim Kabijem Lejmom, Jelena je odlučila da "prikaže" Novakov zlatni trofej na način koji je oduševio i nasmejao sve.

Jelena je na svom Instagramu objavila video u kojem je na sličan način kao Kabi, bez reči, pokazala zlatnu medalju svog supruga. Ovaj potez, koji je u potpunosti usklađen sa Kabijevim prepoznatljivim stilom, uspeo je da prenese radost zbog Đokovićevog trijumfa na duhovit način.

Njeno kreativno predstavljanje medalje uveličalo je trenutak i sreću koju oseća cela porodica Đoković.

Društvene mreže su se "usijale'" nakon njene najnovije objave, a pozitivne reakcije korisnika nisu izostale.

SCENA KOJU ĆEMO PAMTITI ČITAV ŽIVOT Novak je posle ovih reči pogledao ka nebu i zaplakao: Đoković nije mogao da sakrije emocije (VIDEO)

Podsetimo, zvezda TikTok-a, ali i ostalih društvenih mreža, Kabi Lejm, 2021. se pojavio i za vrlo kratko vreme stekao ogromnu popularnost, iako u svojim objavama ne izgovara nijednu reč.

Njegova "specijalnost" jesu jedinstveni videozapisi na kojima snima svoje reakcije na čudne i beskorisne trikove drugih korisnika TikToka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khabane Lame (@khaby00)

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading