ALO TIKET DANA Odlučujuće bitke u vaterpolo grupama, počinje nokaut faza u odbojci

09:22 | 05-08-2024

OI24 0

Očekuje nas još jedan zanimljiv dan u Parizu

vaterpolo reprezentacija Srbije

Letnje Olimpijske igre u Parizu biće centar sveta u naredne dve nedelje. Mnogo nas uzbuđenja očekuje na borilištima narednih dana. 

Očekujemo da nam naši olimpijci donesu dosta medalja. U Tokiju pre tri godine osvojili smo devet, a sada je cilj da taj broj bude dvocifren u glavnom gradu Francuske. 

Kao i juče, mi vam i danas dajemo neke predloge kako da sastavite tiket. Najbolje kvote možete naći na sajtu Soccerbet.rs.

MAĐARSKA - SRBIJA (12:00)

Evropski klasik u poslednjem kolu grupe B. Obe ekipe su obezbedile plasman u četvrtfinale, ali preostaje još da se vidi ko će sa koje pozicije nastaviti takmičenje u Parizu. Pobednik meča će završiti kao treći u grupi, dok će poraženi biti četvrti.

Predlog: I-I Kvota 1.83

HRVATSKA - SAD (18:30)

Aktuelni svetski šampion igra protiv Sjedninjenih Američkih Država. I u grupi B su poznati svi putnici u četvrtfinale i takođe ostaje da se vidi kakav će biti konačan plasman na tabeli.

Predlog: 1 Kvota 1.87

SAD - BRAZIL (21:00)

Veliki derbi u četvrtfinalu odbojkaškog turnira. Amerikanci su bili nepogrešivi u grupi, dok su Brazilci prošli dalje sa samo jednom pobedom. Ameri su takođe dobili tri od poslednja četiri meča protiv Brazila i favoriti su na ovom meču.

Predlog: 1 Kvota 1.55

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading