"SUZE U OČIMA, KRST I POGLED KA NEBU" Čuveni italijanski političar se oglasio zbog Đokovića: Videti Novaka...

17:02 | 05-08-2024

OI24 0

Neverovatna izjava koja je "zapalila" društvene mreže.

nole

Povodom osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Novaku Đokoviću sa raznih adresa stižu čestitke. I iz raznih sfera, ne samo iz sporta.

NADAL IMAO ZLU NAMERU KADA JE ČESTITAO ĐOKOVIĆU Ovo niko nije primetio, Rafa još jednom pokazao koliko je mali

Tako je jedan čuveni italijanski političar, zamenik premijera Italije i ministar infrastrukture i transporta, Mateo Salvini, odao priznanje Srbinu na svom nalogu na društvenoj mreži "Iks", a njegove reči kruže internetom:

- Videti velikog Novaka Đokovića, šampiona koji je osvojio sve u životu, kako kleči na terenu posle pobede i kako pravi znak krsta dok gleda sa suznim očima prema nebu, jedna je od najlepših stvari na ovim Olimpijskim igrama.

Zanimljivo, Mateo Salvini je bio veliki prijatelj sa Sinišom Mihajlovićem i kada je legendarni fudbaler preminuo, italijanskog političara je to mnogo pogodilo, pa se od njega oprostio sledećim rečima:

- Ne želim da verujem u ovo, prokleta godina. Bezbedna putovanja Siniša, šampione na terenu i van njega. Odlazi prijatelj, ozbiljna osoba, dobra i velikodušna duša, borac koji se nije plašio da kaže šta misli. Nikada. Odlaze otac, muž, deda, ostavljajući za sobom ogromno nasleđe naklonosti i ljubavi, počev od njegove divne porodice i svih sportskih ljudi. Mnogo ćeš nam nedostajati. Zaista, uvek ćeš biti sa nama.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading