(H)ALO, PARIZ - 12. DAN Nikola Jokić bi bio ponosan...

06:59 | 06-08-2024

OI24 0

Sledi jako naporan dan, mnogo nadmetanja i borbi i šansi za novu medalju.

Olimpijske igre

Trebalo je malo vremena da se poslože emocije, da se ohladi glava, da shvatimo da je Novak Đoković ispisao istoriju i stavio tačku na priče o najboljim svih vremena. Međutim, vremena za tako nešto nije bilo mnogo. Mora se nastaviti dalje u potezu za još kojom medaljom, zato smo i ovde na kraju krajeva.

Prvo "na meniju" bilo je poslednje kolo grupne faze u vaterpolu između Srbije i Mađarske koje je okončano, nažalost, porazom "delfina" koji su tako sami sebe poslali na prvoplasiranog u drugoj grupi, a to je Grčka. Biće teško, to svi znamo, ali verujemo u momke koji su nas bezbroj puta obradovali da mogu do medalje.

Nastavak dana nije bio prebukiran što je značilo samo jedno, odlazak u Versaj na konjički sport. Prilično naporan put, o čemu ćete tek čitati u putopisu posvećenom upravo tome, ali veliko uživanje na kraju.

Bilo je zaista posebno pratiti ovako nešto, nešto što do sada nikada nisam imao prilike uživo da ispratim. Mislim da će ovo biti uspomena koja će dugo trajati, sasvim izvesno.

Nakon toga povratak u Pariz nije bio naporan jer je sve ostalo pod utiskom Versaja, ali dobro znam šta nas čeka ovog utorka.

Sledi jako naporan dan, mnogo nadmetanja i borbi i šansi za novu medalju.

Vreme je za još jednu!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading