OVO ĆE ZABOLETI RAFU I RODŽERA Legende svetskog tenisa zabole nož u leđa Špancu i Švajcarcu: Debata je gotova, Novak je najveći ikada!

10:10 | 06-08-2024

OI24 0

Novak Đoković osvojio je zlato na Olimpijskim igrama i ostvario jedan davni san

Novak Đoković

Nole je u epskom finalu u dva taj-brejka srušio Karlosa Alkaraza i tako Srbiji doneo zlatnu medalju! 

Novak je na ovaj trenutak čekao čitav život, a sada je konačno uspeo da uzme i tu jedinu titulu koja mu nedostaje u karijeri. 

Ovim trijumfom je i definitivno pokazao svima da je najveći ikada u belom sportu bez ikakve sumnje. To misle i brojne legende ovog sporta. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NJEGA NIŠTA POBEDITI NEĆE Bivši Novakov trener zagrmeo posle Đokovićevog istorijskog zlata

Kris Evert mu se poklonila posle trijumfa u Parizu.

- Novak... Njegova ljubav prema igri i njegovoj zemlji je bez presedana. Snaga njegovog uma se ne može porediti ni sa kim. Njegov status najboljeg svih vremena (GOAT) je zacementiran. Presrećna sam zbog njega", napisala je Amerikanka Kris Evert Lojd, jedna od najboljih teniserki svih vremena, na društvenoj mreži "X" i stavila tačku na svaku debatu o tome ko je bolji - Novak Đoković, Rafael Nadal ili Rodžer Federer. 

Bivši britanski teniser Greg Rusedski kaže da su daleko iza Srbina Rafa Nadal i Rodžer Federer.

- Đoković je osvojio sve što se može osvojiti u tenisu. Debata je gotova sada, zna se ko je najveći ikada - jasan je Rusedski

Marion Bartoli kaže da niko neće dostići Novaka Đokovića.

- Nikada nisam videla Novaka u takvom stanju. To je legendaran trenutak za naš sport koji nikada nećemo zaboraviti. On je na vrhu, niko ga neće dostići. Osvojio je apsolutno sve. Uradio je to pred svojom ženom i decom, uz srpsku zastavu. Bio je u apsolutno posebnom stepenu emocija. Živimo trenutak istorije, zasuzile su mi oči. Nole se tresao kada je kleknuo na teren na Rolan Garosu. Taj centralni teren je često bio težak za njega, tu je doživljavao teške poraze od Rafaela Nadala. Karlos Alkaras je Nadalov naslednik, ali kao da je to bio mig istorije, pobedio je Karlitosa na Rolan Garosu - zaključila je Bartoli. 

Đoković ima 24 grend slema, čak 40 masters titula, sedam Završnih mastersa, a sada i olimpijsko zlato. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading