POTRESNA SCENA POSLE PORAZA Srpkinje u suzama, samo jedna odbojkašica smogla snage da priča: Utakmica se završila posle prvog seta

22:45 | 06-08-2024

OI24 0

Navikle su da pobeđuju.

app

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je doživela debakl pošto je u četvrtfinalu sa 3:0 u setovima izgubila od Italije. Ona je važila za jednog od favorita za osvajanje zlatne medalje, ali neće osvojiti ni bronzanu, zbog čega se ovakav ishod smatra velikim neuspehom.

S obzirom na to da su naše odbojkašice navikle da pobeđuju (s pravom, najbolje su), nije čudno što im je poraz izuzetno teško pao, pa skoro nijedna nije smogla snage da stane pred novinare, jer su bile u suzama.

Samo je Tijana Bošković mogla govori, a i njena je izjava bila poprilično kratka. Doduše, i s malo reči je odlično sumirala dešavanja na terenu:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne znam… Teško je da pričam, tužne smo zbog ovakvog ishoda i žao mi je što smo stale u četvrtfinalu. Htele smo u polufinale, da se borimo za svoju zemlju i za medalju. Uzalud je sad pričati, završila se utakmica posle prvog seta. Morale smo posle toga bolje - rekla je moćna Tijana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading