ALO TIKET DANA Ženska košarka, kreće nokaut faza u rukometu, borba za medalje u odbojci

09:21 | 07-08-2024

OI24 0

Očekuju nas brojni zanimljivi mečevi u Parizu

app

Letnje Olimpijske igre u Parizu biće centar sveta u naredne dve nedelje. Mnogo nas uzbuđenja očekuje na borilištima narednih dana. 

Očekujemo da nam naši olimpijci donesu dosta medalja. U Tokiju pre tri godine osvojili smo devet, a sada je cilj da taj broj bude dvocifren u glavnom gradu Francuske. 

Kao i juče, mi vam i danas dajemo neke predloge kako da sastavite tiket. Najbolje kvote možete naći na sajtu Soccerbet.rs.

NEMAČKA (Ž) - FRANCUSKA (Ž) (18:00)

Borba za polufinale na ženskom košarkaškom turniru. Domaći tim je završio kao prvi u grupi, dok su Nemice bile drugoplasirane. Obe ekipe su imale po dve pobede i poraz, a Francuskinje su ipak favoriti u ovom meču.

Predlog: 2 Kvota 1.40

NORVEŠKA - SLOVENIJA (21:30)

Mečevi četvrtfinala muškog rukometa na programu su danas. Iako je Slovenija završila kao bolje plasirana na tabeli, skandinavska ekipa je ipak u prednosti, o čemu svedoči i podatak da su u dosadašnjih osam međusobnih duela zabeležili čak šest pobeda.

Predlog: 1 Kvota 1.47

POLJSKA - SAD (16:00)

Polufinale u muškoj odbojci. Došlo je do borbe za medalju. Poljaci su u četvrtfinalu izbacili Sloveniju, dok su Amerikanci bili bolji od Brazila. Izabranici Nikole Grbića su blagi favoriti, a u jedinom meču ove godine su bili ubedljivi protiv Amera.

Predlog: 1 Kvota 1.70

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading