SPORT.ALO VAS VODI DO NAJLEPŠEG POGLEDA U PARIZU Iz Beogradske ulice pravo na najveći spektakl Olimpijskih igara (FOTO)

07:00 | 10-08-2024

OI24 0

Sigurno da se ovako nešto neće ponoviti u bliskoj budućnosti, da je Pariz ovim zadao domaći zadatak mnogima, a meni dao uspomenu za ceo život.

odbojka na pesku

 

Da mi je neko da ću gledati sport sa pogledom direktno na Ajfelovu kulu... I to ne bilo koji sport već onaj koji je izazvao možda i najveću pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti - odbojku na pesku.

Da, dobro ste pročitali. Ovaj sport postao je pravi hit u Parizu. Kako zbog takmičara i takmičarki, tako i zbog mesta na kom se održava - tačno ispod simbola Pariza - Ajfela.

odbojka na pesku Tanjug/Ap
 

Nakon što sam gledao konjički sport u Versaju, pronašao sam "praznog prostora" i uputio se ka mestu o kom su svi pričali, a kada sam došao jako blizu ulaza pogledao sam levo od sebe kako bih pročitao ime ulice. Imao sam i šta da vidim. Ulica se zove Beogradska!

Slučajno ili ne, ali Beogradska ulica vas vodi pravo na spektakl. Pomislio sam "mora da Francuzi baš cene Srbe kada su po glavnom gradu naše zemlje dali ime ulici u samom epicentru. 

odbojka na pesku Tanjug/Ap
 

Kada uđete na tribine i pogledate ispod sebe kao da ste u Brazilu, na Kopakabani... devojke u kratkim šorcevima igraju odbojku na pesku, a kada podignete glavu vidite Ajfelovu kulu obasjanu svetlošću i znak Olimpijskih igara kako ponosno stoji na drugom spratu ove veličanstvene građevine.

Bio sam oduševljen, zaista. Postoji samo jedan mali problem, a to je što mečevi kratko traju. Manje od sat vremena možete uživati u ovoj jedinstvenom doživljaju, ali mi je drago što sam to iskusio.

Sigurno da se ovako nešto neće ponoviti u bliskoj budućnosti, da je Pariz ovim zadao domaći zadatak mnogima, a meni dao uspomenu za ceo život.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading