"ZA OVO SMO LETOS RINTALI KAO KONJI" Hit izjava Ranđelovića, sada mu je pao kamen sa srca

17:13 | 07-08-2024

OI24 0

Prve reakcije naših momaka posle plasmana na OI.

Sava Ranđelović, vaterpolo reprezentacija Srbije

Mnogi su nas otpisali, ali se nismo dali. Uspeli su vaterpolisti Srbije da obezbede plasman u polufinale Olimpijskih igara.

Pala je Grčka što je izazvalo veliko olakšanje kod našeg Save Ranđelovića.

- Skupili smo se i borili od prvog do poslednjeg momenta, nismo posustajali i vratilo se. Koliko god da je gol srećan ili nije, zaslužili smo. Čestitam momcima na borbi, imamo dan da se oporavimo i spremimo za polufinale. Teška utakmica, spremamo se ceo život za ovo i rintali smo kao konji letos dva i po meseca. Ko god da nam dođe, daće 200 posto.

- Australija? Ne bih imao ništa protiv, ali ko god da dođe idemo iz sve snage. Ovo je repriza finala prošlih OI i mislim da su nas svi otpisali i potcenili. Nadam se da su svi pali na kladionici što su igrali protiv nas - poruka je Ranđelovića.

Saglasan sa saigračem da je ovo bila jako teška utakmica je bio i Miloš Ćuk.

- Fizički i psihički izuzetno teška utakmica, dostojna četvrtfinala i prva da smo od početka do kraja igrali kako želimo. I to ne stprocentno, već u nekoj meri, da prelomimo sve u svoju korist. Primili smo nesrećni gol, onda je Jakšić anulirao. Bićemo spremni za polufinale. Tempiranje forme nam je bilo za četvrtfinale, nismo očekivali da ćemo tako igrati loše u grupi, ali je danas bilo kako treba. Moramo da unapredimo igru za polufinale i finale.

Miloš Ćuk, vaterpolo reprezentacija Srbije AP Photo/Luca Bruno
 

Na pitanje, da li misli da je Srbija bila potcenjena, iskusni bek odgovara:

- Ne bavimo se drugima već nama, verovali smo u ovaj tim od starta.

Voleo bi Ćuk da u finalu Srbija odmeri snage sa Hrvatskom čiji ga prolaz nije iznenadio.

- Nije me iznenadilo, očekivao sam pobedu Hrvatske, nije mi govor tela Španaca ulivao poverenje danas u menzi. Može balkanski klasik u finalu, u stvari mi da prođemo, oni kako hoće.

Ono što se sigurno zna je da će selekcija Srbije polufinale igrati u petak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading