SUZE GRKA OBIŠLE SVET: Poraz od Srbije je noćna mora, pravi ubod u srce

19:30 | 07-08-2024

OI24 0

Grci neutešni posle triler završnice.

Vaterpolo reprezentacija Grčke

Pripala je triler završnica vaterpolo četvrtfinala Srbiji. Neutešni su bili Grci zbog gola dve sekunde pre kraja zbog čega su njihove suze obišle svet.

Dimitris Skumpakis, koji nastupa za naš Novi Beograd, je bio malo je reći - neutešan.

- Izvinite, potpuno sam izgubljen sada...Nemam šta da kažem. Ovo je težak trenutak za sve nas. Radili smo svi naporno da dođemo do ovog. Još se pitam da li je ovo noćna mora, pitam se hoću li se probuditi i igrati ponovo. Pokušao sam zaista snažno, kao i svaki momak ovde. Žao mi je, stvarno smo se trudili. Ovo je sport, imate takve dane, dobre i loše. Nemam šta drugo da kažem.

I grčki selektor Teodoros Vlahos ne može da veruje kako je njegova ekipa ostala bez šanse da meč odvede u peterce.

- Ovo je jedan od onih mečeva u kojima ne možete da stvorite razliku. Stekli su prednost golom koji po mom mišljenju nije trebalo da bude priznat, Mandić je bio dve sekunde ispred svih mislim. Naravno da se dešavaju ovakve stvari. Bilo je fer da ovaj meč ode u penale. Ovo je Srbija koju smo očekivali, znali smo da će se boriti do kraja. Nisu nas stavili pod veliki pritisak. Izgubiti golom razlike na tri sekunde pre kraja, kada ste se taman vratili, štetaa. Šteta je što nismo uzeli medalju. Nije važno ko je protivnik u četvrtfinalu. Srećan sam zbog svojih momaka, imali smo rešenja, pokazali strast. Ipak, poraz je bio pravi ubod u srce. Daćemo sve od sebe za što bolju poziciju - zaključio je selektor Grčke.

Srbija će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Amerika - Australija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading