ŠPANCI OTKRILI RAFINU TAJNU Nadalova "čestitka" Novaku je zapravo skrivena pretnja

07:39 | 08-08-2024

OI24 0

Da li je moguće da je Rafael Nadal uradio ovako neš

epa

Novak Đoković je pokorio Pariz. Stigao je do zlatne medalje i uradio je nešto neverovatno. Sada španski "Mundo Deportivo" ide u drugu krajnost.

Novaka Đokovića nazivaju "dželatom španskog tenisa" na Olimpijskim igrama u Parizu i podsećaju da je prvo eliminisao Rafu Nadala, a zatim Karlosa Alkaraza. "Čovek sa 24 grend slema, i tri Rolan Garosa, pobedio je kralja Pariza koji ima 14 titula i poslednjeg šampiona grend slema na šljaci... I to sa 37 godina, posle operacije meniskusa i skorog lakog poraza od Alkaraza na Vimbldonu. Ostvario je svoj zlatni san, olimpijsku titulu, plakao je pun emocija kao i naš teniser iz Mursije, samo što je to Alkaraz učinio zbog razočaranja koje je ublažila srebrna medalja oko vrata", navodi se u tekstu veoma tiražnog lista u Španiji.

OVOME SE NIKO NIJE NADAO, IZNENAĐUJUĆA ODLUKA NOVAKA Đoković odlučio da igra u komšiluku!

Ono što je zanimljivo je da autor teksta analizira Nadalovu objavu posle finala Olimpijskih igara u Parizu, dodajući da je vrlo nezadovoljan ishodom. Podsećaju da je poslao poruku utehe Alkarazu, ali da Đokoviću nije čestitao na Instagramu, nego ga upozorio?

- Objavio je da je upravo kompletirao zlatni slem (četiri grend slema i olimpijsko zlato). Čestitke Novače za kompletiranje zlatnog slema i mogućnost da ostvariš šta si sanjao. Svaka čast - pišu novinari katalonskog "Mundo Deportiva" koji su očigledno bolje razumeli šta je "Bik sa Majorke hteo da pokaže fotografijom na kojoj su sem Đokovića još i Serena Vilijams, Andre Agasi, Štefi Graf i upravo Nadal.

Izgleda da je Nadal zapravo porukom želeo da poželi "dobrodošlicu Novaku u odabrano društvo" umesto da mu čestita...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading