ALO! TIKET DANA Vreme je za polufinale u ekipnim sportovima

08:12 | 08-08-2024

OI24 0

Očekuju nas brojni zanimljivi mečevi u Parizu

nikola

Letnje Olimpijske igre u Parizu biće centar sveta u naredne dve nedelje. Mnogo nas uzbuđenja očekuje na borilištima narednih dana. 

Očekujemo da nam naši olimpijci donesu dosta medalja. U Tokiju pre tri godine osvojili smo devet, a sada je cilj da taj broj bude dvocifren u glavnom gradu Francuske. 

Kao i juče, mi vam i danas dajemo neke predloge kako da sastavite tiket. Najbolje kvote možete naći na sajtu Soccerbet.rs.

SAD - SRBIJA (21:00)

Došao je red na polufinalne mečeve u muškoj košarci. Reprezentacija Srbije igraće sa prvim favoritom za zlato. Izabranici Svetislava Pešića su posle drame uspeli da eliminišu Australiju, dok su Amerikanci suvereno stigli među četiri najbolje ekipe.

Predlog: I+I Kvota 1.72

FRANCUSKA - NEMAČKA (17:30)

Još jedan spektakl u Parizu. Domaćin turnira odmeriće snage sa svetskim šampionom. Očekivalo se da Kanada stigne do polufinala, ali su Francuzi ipak priredili iznenađenje i izlaze na megdan Nemcima koji su u fantastičnoj formi.

Predlog: 2 Kvota 1.45

BRAZIL (Ž) - SAD (Ž) (16:00)

Igra se polufinale i na ženskom odbojkaškom turniru. Obe ekipe su bile ubedljive u četvrtfinalu, a Brazilke su i u grupi bile nepogrešive, što dovoljno govori u kakvoj su formi. Sa druge strane, Amerikanke su u grupnoj fazi doživele poraz od Kine, ali su kasnije podigle nivo igre. 

Predlog: 1 Kvota 1.62

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading