SRBIJO, HVALA TI ŠTO SI MI DOZVOLILA DA SE NAJEŽIM Emotivna poruka slavnog odbojkaša (FOTO)

18:21 | 08-08-2024

OI24 0

Jake reči Atanasijevića

Atanasijević

Odbojkaš Srbije Aleksandar Atanasijević pobedom protiv Kanade na Olimpijskim igrama u Parizu oprostio se od dresa reprezentacije.

Sada se oglasio i na društvenim mrežama gde je uz slike koje su obeležile njegovu karijeru u "plavom dresu" podelio i emotivnu poruku.

- Dugo sam razmisljao šta mogu da napišem da ne budu fraze i da zaista opiše na pravi način ono sto osećam… Kada počneš da trenirasš još kao dete imaš samo jedan san, da obučeš dres reprezentacije i dođeš u priliku da se boriš za medalje za svoju zemlju - počeo je Atanasijević.

- Hvala ti Srbijo što si mi dozvolila da se 242 puta naježim slušajući himnu! Ovaj trenutak je došao brže nego što sam mogao da zamislim… Bilo je lepih i manje lepih trenutaka, ali je uvek bilo posebno biti deo kolektiva koji se vraća kući sa medaljom i grli ljude koje voli… Hvala svakom saigraču, treneru, članu stručnog štaba, navijaču na pravljenju ovog puta nezaboravnim! U meni ćete zauvek imati najveću podršku kao što ste je i meni pružili. Hvala Srbijo - zaključio je Atanasijević.

U karijeri je nastupao za Partizan, Skra Belhatov, Peruđu i Šangaj, a trenutno ima 32 godine.

Deo reprezentacije Srbije Atanasijević je bio od 2011. godine, a igra na poziciji korektora.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading