OVO JE MORALO DRUGAČIJE Legenda ima jednu zamerku za selektor Pešića

10:18 | 09-08-2024

OI24 0

Milan Gurović je iskreno govorio o meču Srbije i Amerike...

app

- Ne mogu da se porede dva vremena, svako vreme nosi nešto svoje. Ovaj 'drim-tim' je, po mom mišljenju, bolji nego onomad. Košarka je napredovala u odnosu na ono što je bila pre 20 godina. Došli su sa tri najveće zvezde, Lebronom Džejmsom, Kevinom Durent i Stefom Karijem. Iako su u poznim godinama, pokazali su zavidan nivo kvaliteta - počeo je Gurović.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ali, ponosan sam na naše momke. Rekao sam da moramo da uđemo u fizički kontakt sa njima, to smo i uradili. Faul Jokića nad Dejvisom i vezane trojke Durenta i Bukera je momenat odluke, ali i moram da istaknem, promašena trojka Dobrića i potom Stef Kari vraća trojku je isto jedna od prekretnica. Ali svi smo ponosni na ove igrače.

On ima samo jednu zamerku na račun slekeora.

"Tokom čitavog turnira se to videlo, da su homogena celina. Svaki naš postignuti poen, cela klupa skače, tu se sve videlo. Pokupili smo te neke dobre navike, zagrevanja, utakmice, juče je sve delovalo dobro. Samo imam jednu zamerku jer je Aleksa Avramović, koji je odigrao fenomenalno prvo poluvreme sa 15 poena i u odbrani, bio zapostavljen u drugom poluvremenu. Kad ga je već krenulo, trebalo je da dobije šansu. Sa njim na terenu Dru Holidej i ostali nisu mogli da tako lako prenose loptu zbog njegove agresivnosti. Eto, mislim samo da je on bio malo zapostavljen - rekao je Gurović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading