OVO MU NIJE TREBALO Amerikanac isprovocirao Novaka, a ovakvu reakciju navijača nije očekivao

20:41 | 09-08-2024

OI24 0

Bivši američki teniser Mardi Fiš oglasio se na društvenim mrežama nakon pobede SAD nad Srbijom u polufinalu OI

Novak Đoković

Nekada sedmi teniser sveta je bio presrećan zbog pobede američke selekcije i tim povodom je "pecnuo" Novaka Đokovića.

- Hej Novače, nisam uhvatio kraj utakmice Sjedinjene Države - Srbija. Ko je na kraju pobedio - Upitao je Fiš, nadajući se odgovoru najboljeg tenisera svih vremena.

Novak se povodom toga nije oglašavao, ali je zato usledio odgovor ljutibelja sporta iz Amerike, koji su bili svesni da je američki sastav bio veliki favorit protiv Srbije u borbi za finale.

- Hajde Mardi, Amerikanac sam i Srbija bi trebalo da bude mnogo ponosnija nego Amerika u ovom trenutku. SAD imaju tim pun superstarova - ovo je verovatno najbolji tim ikad - i jedva je pobedila - odgovorio mu je jedan zemljak.

Potom se oglasio i jedan ljubitelj tenisa, koji ga je podsetio na skor najboljeg srpskog tenisera protiv Amerikanaca.

- Mardi, nemoj da čačkaš mečku dok se približava US Open. Evo ti podsetnik na trenutni međusobni skor Novaka Đokovića sa najboljih pet američkih tenisera:

Fric 9-0

Pol 1-0

Šelton 1-0

Korda 1-0

Tijafo 2-0

Ukupno 14-0!

- To je sjajan učinak! U tenisu! - napisao je Fiš, koji se suočio sa brojnim komentarima svojih pratilaca na društvenim mrežama, nakon što je prozvao Novaka.

- Hej Mardi, nisam uhvatio kraj tvoje karijere. Koliko grend slem titula si osvojio? - upitao je jedan od pratilaca, na šta je nekadašnji teniser odgovorio: 

- Nula, isto koliko i ti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading