STRAŠNA DRAMA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA Doživeo srčani udar dok je slavio zlatnu medalju u teniskom centru Rolan Garos

07:53 | 12-08-2024

OI24 0

Jezive scene iz Pariza.

oli

U nedelju je okončano još jedno izdanje Olimpijskih igara, koje je imalo svoje uspone i padove. Primera radi, pre četiri dana, tačnije 8. avgusta, dogodila se drama, pošto je selektor boks reprezentacije Uzbekistana, Tulkan Kiličev, doživeo srčani udar dok je slavio zlatnu medalju svog izabranika, Hasanboja Dusmatova.

OVO NISTE PRIMETILI TOKOM TV PRENOSA Novakova prijateljica otkrila šta je Đoković radio na Olimpijskim igrama kada je bilo dramatično

Vest o ovom strašnom događaju se pojavila tek u nedelju, a kako piše britanski "San", drama se odvijala u prostorijama teniskog centra Rolan Garos, gde je, zanimljivo, bio i održan boks meč.

- Bio je to poziv za doktora. Dosta trenera je bilo vidno uznemireno čitavom situacijom, pa nam je trebalo vremena da ih sve sklonimo s puta. U početku nije reagovao, ali nakon otprilike 20-30 sekundi došao je svesti, što je bilo odlično - rekli su fizioterapeut Robi Lilis i kolega doktor Hardži Sing za "San".

Srećom, 41-godišnji Kiličev je stabilno, a trenutno se nalazi u bolnici kako bi mu bila pružena adekvatna pomoć i kako bi se ispratilo njegovo stanje.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading