PLAKAO ZBOG ĐOKOVIĆA, A NIJE ZBOG ROĐENJA SVOJE DECE Neverovatna izjava čuvenog Amerikanca o Novaku: Bio sam na kauču i...

11:53 | 12-08-2024

OI24 0

Neverovatna priča nekadašnjeg broja 11.

Novak Đoković

Osvajanje zlatne medalje Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Štaviše, jedan čuveni teniser je javnosti izneo svojevrsno priznanje.

OVO NISTE PRIMETILI TOKOM TV PRENOSA Novakova prijateljica otkrila šta je Đoković radio na Olimpijskim igrama kada je bilo dramatično

Naime, Sem Kveri, nekadašnji 11. igrač sveta, u podkastu "Ništa važno" je otkrio da je zaplakao kada je Nole pokorio Pariz pre nekoliko dana. I ne samo to, već je rekao i da nije plakao ni kada su mu se deca rodila i kada se ženio:

- Nisam plakao ni kada sam se oženio ili dobio decu. Bio sam na kauču i gledao meč sa svojom ženom. Obrisao sam suzicu gledajući Novaka... Moja žena je plakala. Oči su joj suzile - rekao je Sem Kveri.

Sem Kveri se u karijeri sa Novakom Đokovićem sastajao 11 puta i uspeo je dva puta da ga pobedi - na Vimbldonu 2016. godine i na mastersu u Parizu 2012.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Querrey (@samquerrey)

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading