KOD KUĆE JE NAJLEPŠE Novak iz Beograda poslao moćnu poruku čitavom svetu, Srbin prošao kroz centar grada i izazvao haos na ulicama (VIDEO)

07:09 | 13-08-2024

OI24 0

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, proslavio je sa ostalim srpskim olimpijcima zlatnu medalju iz Pariza na čuvenom balkonu, a onda je objavio kompilaciju prelepih momenata i tako pokazao čitavom svetu kako se trenutno oseća

Novak Đoković

Srpski sportisti dobili su ovacije od preko 50.000 ljudi, koji su došli da pozdrave sve naše heroje koji su nam u danima za nama doneli toliko radosti.

Gromoglasnim aplauzom i višeminutnim skandiranjem dočekan je i jedan od najboljih ambasadora naše zemlje ikada, koji nije mogao niti želeo da sakrije emocije!

Novak je pevao, veselio se, skakao, đuskao, držao govor, a dok se vozio kolima kroz centar grada, izlazio je u susret navijačima koji su pali u trans kada su ga videli!

EKSKLUZIVAN SNIMAK ĐOKOVIĆA Ovako najbolji teniser sveta uživa na proslavi (VIDEO)

Uživao je majstor tenisa i najbolji sportista sveta u ljubavi koju dobija od svog naroda, osmeh nije skidao sa lica, a odavno ga nismo videli ovako srećnog! Objavio je oko ponoći video sa najlepšim momentima, a u opisu je napisao:

"Kod kuće je najlepše".

@djokernole A golden homecoming. KOD KUĆE JE NAJLEPŠE 🇷🇸❤️🥇#tennis #olympics #serbia ♬ original sound - Novak Djokovic

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading