ĐOKOVIĆ I JOKIĆ SU ČETNICI U DUŠI, TREBALO JE DA OČISTIMO VUKOVAR OD TE GAMADI Jezive reči Hrvata zbog slavlja Srba, pokazali su ko su i šta su

10:26 | 13-08-2024

OI24 0

Neverovatna mržnja na račun našeg naroda i naših sportista.

ata

Svet obilaze snimci sa proslave košarkaša koji su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Između ostalog, na repertoaru pesama je bio i Baja Mali Knindža, što su hrvatski mediji pomno ispratili.

Tako je portal "Indeks" napravio poseban tekst o tome da je Nikola Jokić pevao, prema mišljenju Hrvata, sporne reči spomenutog estradnog umetnika. Naravno, sa ciljem da se uzburka javnost i Srbi predstave u lošem svetlu.

JOKIĆ NESTAO USRED ŽURKE Isplivala fotografija Nikole, oduševiće vas kada vidite šta je radio dok su mu vikali "MVP" (FOTO)

Kao što je bilo očekivano, uspeli su u tome, pošto su korisnici preplavili sajt srbomrziteljskim komentarima, a kako bismo vam pokazali koliko im je smetao uspeh naše reprezentacije, navešćemo ih nekoliko i to bez prevoda sa hrvatskog na srpski:

- Hvala alkoholu koji pomaže otkriti kako je većina Srba, za koje se misli da su nekakve vrijedne osobe, ustvari ljudske mizerije i četnici u duši.

print Printscreen
 

- Kao što je onaj Rimljanin završavao svaki govor riječima "... a Kartagu treba uništiti", tako i ovi stalno "... a Hrvatsku treba preuzeti". To je bolesna opsesija. Srbija je stalker Hrvatske, manijak koji samo čeka priliku da siluje Lijepu našu.

print Printscreen
 

- Eto pa vi navijajte za njih "jer je to samo sport"....to su bolesnici, opsjednuti Hrvatskim teritorijem

- Jokić ko svi Srbi, čim popije izlazi četnik iz njega! I onda naše domaće izdajice, naravno smrdlji lijevičari, bodre gamad protiv Amera.

print Printscreen
 

- Srbi su neka mješavina Turaka i Cigana, a sa takvima jednostavno nema sreće. Žao mi je jedino kaj nismo očistili Vukovar i okolicu od te gamadi.

print Printscreen
 


- Svi isti. Sami vi veličajte njihove sportiste: Jokića, Đokovića itd. Sve isto.ž

- Četnički dernek. Ništa novo kod turskih sluga.

Važno je napomenuti da je portal "Indeks" odobrio sve ove rasističke, šovinističke i uvredljive komentare, iako je imao opciju da ih zabrani, što bi bilo jedino logično. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading