MOĆNE REČI O NOVAKU KOJE TREBAJU SVI DA ČUJU Želeli su da nestaneš sa lica zemlje, bacio si pod noge gomilu prevaranata...

12:40 | 13-08-2024

OI24 0

Reči koje će Novak dugo, dugo pamtiti!

Novak Đoković

Letnje olimpijske igre, 33. po redu su završene. Srbija je osvojila pet medalja na borilištima u Parizu , a našim sportistima je upriličen prelep doček na čuvenom balkonu Starog dvora u Beogradu. 

Svi su nas obradovali medaljama, ali nekako, čitava nacija je najviše očekivala od Novaka Đokovića i svi smo se nadali da bi baš u Parizu mogao konačno da uzme i taj jedini trofej koji mu nedostaje, a to je zlatna medalja! 

U tome je i uspeo srpski as, svi smo osetili ponos kada se to i dogodilo, a Novakov uspeh je odjeknuo jako i u svetu. 

Izvesni Brazilac, Giljerme Fuiza je na jednoj tamošnjoj televiziji, tokom programa uživo, uputio velike reči na račun srpskog asa i poslao je moćnu poruku njegovim "hejterima". 

ĐOKOVIĆ UVEK NARUČUJE PESME OVOG PEVAČA Novak i Jelena u transu tokom proslave, evo koju su numeru izabrali (VIDEO)

-  Đokoviću, ti nisi samo pobednik, ti si oslobodilac. Pod noge si bacio gomilu kukavica koje su želeli tvoju nesreću. Ne, nisu želeli samo tvoj poraz, želeli su tvoju propast. Pod noge si bacio gomilu prevaranata koji se prave da su etični. Ti prevaranti će zauvek imati noćne more zbog tebe. Đokoviću, tvoja zlatna medalja ponižava propagandiste lažne nauke. Svaki sramotni zvižduk plaćenika lobija ti si odgovorio genijalnim potezom - poručio je Fuiza i dodao: 

- Naučio si gomilu šta je snaga dostojanstva, nešto što nikada neće razumeti. Bio si zatvoren u Australiji. Pustili su slobodno one koji su se poklonili sramoti. Nekoliko njih se razbolelo. Ti si ostao zdrav. Pokazao si da čarobni napitak ne postoji, a još manje za masovnu ucenu. Ipak, nakon što si bio zatvoren, izbačen si iz zemlje. Želeli su da te moralno unište. Želeli su da unište tvoju rasu. Želeli su da nestaneš sa lica zemlje. Ti ćeš zauvek biti na mapi. Ne samo kao najveći u istoriji. Zauvek ćeš biti na svetskoj mapi vođa ljudske vrste.

A onda je nastavio i dalje da veliča Novaka Đokovića. 

- U vremenu poniženja i pokornosti, onaj ko se usudi da podigne glavu, videće tebe, Novače Đokoviću. Neki to neće izdržati i radije će se vratiti da gledaju u zemlju, skupljajući zlatne mrvice politički korektnih lobista. Ali oni koji se usude da održe uspravnu kičmu, u tebi će, Đoko, pronaći nadu. Jednog dana, velika sramota čovečanstva će biti adekvatno izložena. A tog dana, nećeš biti na vrhu podijuma, već na balkonu večnosti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading