"KELIF JE MUŠKARAC, IMAM EVIDENCIJU" Nove šokantne tvrdnje o alžirskoj bokserki

12:30 | 14-08-2024

OI24 0

Bugarsko-nigerijska bokserka objasnila o čemu se radi

Imane Kelif

Alžirska bokserka Imane Kelif dospela je u centar pažnje tokom trajanja Olimpijskih igara u Parizu. Na kraju je osvojila zlatnu medalju, ali ni po završetku Igara se nije prestalo sa tvrdnjama da je ona zapravo muškarac.

Poslednja u nizu koja je o tome govorila jeste bugarsko-nigerijska bokserka Džoana Nvameru, koja je sparingovala protiv Kelif.

U jednom podkastu u domovini, Džoana je priznala da je upoznala Imane u Bugarskoj, a članovi alžirskog nacionalnog tima su joj rekli da je Kelif žena koja je jednostavno biološki izmenjena životom u planinama.

- Kelif ima neku vrstu unutrašnjih problema. Ali on je muško. Ostaću pri svojim rečima dok on/ona ne uradi test da dokaže svetu da je žena. Ali svi znamo da se to neće dogoditi. Mislim da smo imali 3-4 sparinga. Imam evidenciju o svemu. Mogu da potvrdim da je ovo za mene muškarac. Muška snaga. Muške tehnike, sve - rekla je Džoana i dodala:

- Njeni saigrači su došli i rekli mi: "Imane nije muškarac. Ona je žena i samo živi visoko u planinama sa svojim rođacima i roditeljima, tako da može doći do promene u njenom testosteronu ili hromozomima i slično." Tako da smo ja i moj trener gledali Imane i rekli da to ne može da bude moguće. Svuda ima ljudi koji žive u planinama. To je apsurdno - zaključila je Nvameru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading