POKAZALI SMO ZUBE AMERIMA Proslavljeni srpski trener oduševljen igrom naših košarkaša na OI

17:02 | 14-08-2024

OI24 0

Nije krio zadovoljstvo

epa

Košarkaši Srbije još jednom su obradovali čitavu naciju. Izabranici Svetislava Pešića su osvojili bronzanu medalju na Olimpijskm igrama u Parizu. Pružali su fantastične partije tokom čitavog turnira, a posebno je bila impresivna predstava "orlova" protiv SAD, gde su gotovo čitav meč vodili i bili blizu velikog iznenađenja, ali su se Amerikanci ipak provukli i na veliku žalost pobedili.

Bez obzira na to, proslavljeni trener Miroslav Muta Nikolić je oduševljen igrom naših momaka.

– Oduševljen sam, imali smo šansu za finale. Pokazali smo zube Amerima, održali smo im lekciju iz košarke. Sve je bilo kako treba i samo svima treba reći svaka čast – izjavio je prekaljeni trener za „Kurir.“

Nikolić je dodao da je Srbija tokom celog turnira igrala na visokom nivou.

– Odlično, izuzev jednog dela utakmice s Australijom, međutim, i tada smo pokazali karakter, uspeli smo da se vratimo posle 24 poena zaostatka. Jokić i Bogdanović su nosili najveći teret, a bilo im je najteže. – Ne treba zaboraviti da je odbrana svake ekipe koncentrisana upravo na njih dvojicu, jer su najkvalitetniji. A svakako treba istaći učinak i ostalih igrača Srbije – zaključio je Miroslav Nikolić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading