NEĆE IM POMOĆI NI BOG OTAC Vaterpolisti gledali kako sudije uništavaju košarkaške, pa skovali pakleni plan za Amere

09:49 | 17-08-2024

OI24 0

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić govorio je iskreno o zlatu na Igram

epa

- Najviše nas je iznerviralo kad smo izgubili od Amerike u košarci, rekli smo - sutra ćemo da ih razvalimo, neće im pomoći ni Bog otac, samo zbog onoga što je bilo i kako smo izgubili, jer smo se jako iznervirali - rekao je Jakšić u "Alesto" podkastu.

Nastavio je u istom ritmu.

- Naravno, sve gledaš, pratiš, ali imamo nas 13 i svi spoljni faktori su van tog kruga. Na nekoga utiče malo, na nekoga više, a na nekoga ne utiče uopšte. Mislim da su svi bili fokusirani i da se to videlo i u bazenu. Tih sat vremena u bazenu samo protivnik i nas 13 i niko drugi.

Osvrnuo se i na sam meč.

- U toj utakmici je na početku bio odnos isključenja 8-1 za Ameriku, bilo je nešto katastrofa, a završilo se na kraju 18-8. Nismo imali suđenje ni kad smo bili na vrhuncu, ni kad smo bili 'dole', to neću da komentarišem, to vide i ljudi van bazena. Nije da nas ne vole samo u vaterpolu, već i u ostalim sportovima, videli ste u košarci, u polufinalu, da li je to rvanje, veslanje... Možda sam ja tu previše subjektivan jer sam to osetio previše puta na svojoj koži - rekao je kapiten.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading