OLIMPIJSKE IGRE JE ZATVORIO LEGENDARNI GLUMAC Šokiraće vas kada budete čuli za koliko novca je izvodio vratolomije u Parizu

20:33 | 12-09-2024

Ostali sportovi 0

Veoma zanimljiva priča iz usta predsednika "OILA".

tom

Olimpijske igre u Parizu su okončane, a ceremonije otvaranja i zatvaranja su na nekim mestima i dalje tema. Tako se, primera radi, pojavila zanimljiva anegdota u vezi sa Tomom Kruzom.

Naime, legendarni glumac se na zatvaranju pojavio na motoru noseći zastavu OI, da bi se nešto kasnije ukrcao na avion za Los Anđeles, gde će biti održane sledeće Igre.

PRE MESEC DANA SRBIJA JE PLAKALA OD SREĆE Tog četvrtog avugsta Novak Đoković je ostvario san (VIDEO)

Predsednik Olimpijskih igara u El-eju, Kejsi Vaserman, otkrio je nekoliko zanimljivosti u vezi sa Tomom Kruzom:

- Plan je bio da uradimo deo sa znakom Holivud, on će predati zastavu i to je to. Možda dobijemo ostalo uz dublere. Međutim, nakon pet minuta prezentacije, [Tom Kruz] je rekao: "Računajte na mene. Ali radim sve samo ako to sve mogu da uradim sam."

Kako je rekao u izjavi, Kruz je sve radio potpuno besplatno:

- Završio je snimanje "Nemoguće misije" u 18 časova u Londonu, odmah se ukrcao u avion. Sleteo je u Los Anđeles u 4 ujutru i snimio scenu u kojoj se ukrcava na vojni avion. U Los Anđelesu je dva puta skočio padobranom. Nije mu se dopao prvi skok, pa je uradio drugi. Zatim je helikopterom leteo od Palmdela do znaka Holivud, snimao od 1 do 5, pa se helikopterom prebacio na aerodrom u Burbanku i vratio u London.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading