HOROR U AZERBEJDŽANU Sjajna trka u senci žestokog sudara, dobro je što nema povređenih (VIDEO)

16:49 | 15-09-2024

Ostali sportovi 0

Strašne scene sa trke Formule 1.

app

Vozač Meklarena Oskar Pjastri pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana. On je trijumfom na stazi u Bakuu stigao do druge pobede u karijeri.

Trka je završena pod virtuelnim vozilom bezbednosti, pošto su se u 50. krugu sudarili Karlos Sajnc iz Ferarija i Serhio Perez iz Red Bula.

 

 

Drugo mesto osvojio je Šarl Lekler iz Ferarija, dok je treći bio Džordž Rasel iz Mercedesa. Vozač Meklarena Lando Noris zauzeo je četvrto mesto, peti je bio aktuelni svetski šampion Maks Ferstapen iz Red Bula, a šestu poziciju osvojio je vozač Aston Martina Fernando Alonso.

VELIKA POBEDA LEKLERA Jedna stvar mu je donela prednost u odnosu na protivnike

Prvo mesto u generalnom plasmanu vozača drži Ferstapen sa 313 bodova, dok je drugi Noris sa 254. Prvo mesto u generalnom plasmanu konstruktora preuzeo je Meklaren sa 476 bodova, dok je Red Bul drugi sa 456.

Naredna trka u šampionatu F1 biće vožena 22. septembra za VN Singapura.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading