BEOGRADSKI MARATON MISLI NA SVE Održan humanitarni panel ŽENSKO ZDRAVLJE U FOKUSU: SPORT, PREVENCIJA I INKLUZIJA ZA SVE

14:41 | 18-09-2024

Ostali sportovi 0

Posle konferencije za medije Fondacija Heroji Beogradskog maratona organizovala je u hotelu Mona Plaza humanitarni panel: ŽENSKO ZDRAVLJE U FOKUSU: SPORT, PREVENCIJA I INKLUZIJA ZA SVE.

panel

Na panelu su bile zastupljenje sledeće teme: Prevencija najčešćih trkačkih povreda kod žena, Psihosocijalni i zdravstveni aspekti motivacije žena za bavljenje trčanjem i društvena odgovornost, a o njima su govorili vodeći stručnjaci iz Srbije u ovim oblastima. 

Kako je oktobar mesec u znaku borbe protiv karcinoma dojke, Fondacija Heroji Beogradskog maratona, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", obezbediće mamografske preglede tokom predstojećeg događaja. 

Sve učesnice dm Ženske trke u učesničkom paketu dobijaju dri fit NIKE majicu, kao i poklone naslovnog sponzora dm, a nakon pređenih 7,7 km – na cilju ih očekuju medalje i osveženje. Sve učesnice očekuje bogat zabavni program i druženje već od 9 časova - zajedničko zagrevanje, zumba, nagradna igra i brojne druge aktivacije. Pozivamo sve dame koje se nisu prijavile za dm Žensku trku da to još uvek mogu da urade putem sajta Beogradskog maratona i pokažu solidarnost sa ženama kojima je pomoć potrebna. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading