VELIKA PROMENA POSLE SASTANKA NA TERAZIJAMA Srbija dobija novog selektora

10:21 | 19-09-2024

Ostali sportovi 0

Sada je sve jasno...

epa

Najavio je Odbojkaški savez Srbije posle Olimpijskih igara u Parizu da će po ubrzanom postupku i najbržem vremenskom okviru napraviti analizu i doneti odluke u interesu budućnosti trofejnog sporta u našoj državi.

Kao što se moglo i naslutiti, krovna organizacija neće nastaviti saradnju sa selektorom muške i ženske reprezentacije, Igorom Kolakovićem i Đovanijem Gvidetijem.

Prethodno je održan i sastanak, kojim je predsedavao Đula Mešter, predsednik Saveza. Tom prilikom je, između ostalog, razgovarano o rezultatima i učinku seniorskih ekipa.

Kako je i saopšteno sa Terazija, Kolokavić je završio drugi mandat na klupi Orlova. Ostaće zabeleženo da je iskusni stručnjak uspeo da izbori sa nacionalnim timom plasman na Olimpijske igre posle 12 godina pauze. Imajući u vidu da je sada već bivši strateg izrazio želju da se oprosti od reprezentacije, zaključeno je da dve strane neće produžiti ugovor.

Pričalo se i sa Đovanijem Gvidetijem, koji je u protekla dva leta predvodio žensku selekciju. Čini se da oko konačne odluke nije ni bilo dileme, pošto je Italijan pre više od mesec dana potvrdio da napušta selektorsku funkciju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

šah
Ostali sportovi

Velika pobeda šahista, remi dama u sedmom kolu

20:59

18 septembar, 2024

Ostali sportovi

U sedmom kolu 45. šahovske Olimpijade u Budimpešti, muška reprezentacija Srbije ostvarila je jednu od najvećih pobeda poslednjih godina - naši momci su potpuno nadigrali selekciju Holandije sa 3:1 u meču gde krajnji rezultat nije realan, trebalo je biti i ubedljivije. Ženska reprezentacija igrala je nerešeno, 2:2, protiv selekcije Irana.

Komentari(0)

Loading