NEZAPAMĆEN SKANDAL POTRESA SRPSKI SPORT Dvojica naših sudija doživotno suspendovana zbog nameštanja utakmica!

15:09 | 24-09-2024

Ostali sportovi 0

Skandal koji potresa srpski sport

Lopta

Dvojica srpskih rukometnih sudija Aleksandar Pandžić i Ivan Mošorinski doživotno su suspendovani zbog namešatanje utakmica.

Kako prenosi portal „Hand news“, njih dvojica više neće moći da sude evropske kupove pod okriljem EHF, kao ni Evropska prvenstva.
Srpski arbitri Aleksandar Pandžić i Ivan Mosorinski sudili su poslednju evropsku i međunarodnu rukometnu utakmicu prošle sezone na međunarodnom nivou. Umešan u aferu nameštanja utakmica Evropskog kupa, EHF je objavio da ih je suspendovao doživotno.

Isti izvor dodaje da su njih dvojica umešani u aferu nameštanja utakmica Lige šampiona, a uz doživotnu suspenziju oni su ponaosob kažnjeni i sa po 2.000 evra.

Dodaje se da se sudije nisu pojavile na saslušanju, a pa je zahtev EHF je saslušan i oni su zvanično skinuti sa spiskova zvaničnika EHF za takmičenja koja se organizuju.

Ostaje da se vidi da li ćeih sankcionisati i matični savez.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Stefan Savić
Ostali sportovi

"Beogradski pobednik" pod svetlom 22 baklje za MMA borca Stefana Savića

15:55

23 septembar, 2024

Ostali sportovi

Na impozantnoj Kalemegdanskoj tvrđavi, podno čuvenog spomenika "Pobedniku", sinoć je održan tradicionalni turnir Beogradski pobednik - Stefan Savić. Ovaj događaj, posvećen tragično stradalom srpskom reprezentativcu i osvajaču svetske medalje, okupio je brojne prijatelje, ljubitelje borilačkih sportova, sportiste, poznate ličnosti, kao i članove njegove porodice i poštovaoce.

Komentari(0)

Loading