NAJMLAĐI DOBIJAJU NOVA IGRALIŠTA Na Čukarici se radovi odvijaju ekspresno: Naš cilj su kvalitetni i moderni sportski tereni

19:25 | 01-10-2024

Ostali sportovi 0

Gradska opština Čukarica dobija potpuno novo lice, pošto funkcioner Gradskog odbora Đorđe Bulić, najavljuje rekonstrukciju i izgradnju još 54 igrališta za najmlađe sugrađane

Đorđe Bulić

Pomenuti deo Beograda se sve više razvija i obnavlja, a pored novih autobuskih stajališta, puteva, sanacija i rekonstrukcija najavljeno je podizanje sportskih terena.

Planirano je čak 54 igrališta, koja, prema Bulićevom mišljenju, imaju izuzetno velik značaj u društvu. 

- Prethodnih dana smo obišli nekoliko parkova, razgovarali sa sugrađanima o aktuelnim problemima i potrebama. Trudimo se da na sve sugestije sugrađana reagujemo u najkraćem mogućem roku. Mi smo tu zahvaljujući građanima. Izuzetno je važan značaj dečijih igrališta i sportskih terena u stambenim naseljima. Oni su temelj za izgradnju sportske kulture i stvaranje nove generacije sportista koji će osvajati medalje na svetskim takmičenjima. Planirano je da sledeće godine bude predstavljen program obnove svih 54 igrališta na teritoriji opštine Čukarica. Predviđeno je da svi parkovi dobiju novi izgled. Naš cilj su i kvalitetni, moderni, bezbedni i svima dostupni sportski tereni na kojima će stasavati nove generacije uspešnih sportista - rekao je Bulić, inače osnivač bokserskog kluba Železnik. 

Samo u prethodnoj nedelji, Bulić je, zajedno sa kolegama i koleginicama iz veća, posetio više sportskih manifestacija:na Savskom jezeru, četvrtu Rušanjsku Olimpijadu Starih Sportova u OŠ „Aca Milosavljević", kao i državno prvenstvo Srbije u boksu, koje je, na njegovu inicijativu, održano u hali Sportskog centra "Žarkovo". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading