Regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja po šesti put u Beogradu

14:18 | 15-10-2024

Ostali sportovi 0

U Atletskoj dvorani u Beogradu 2. i 3. novembra 2024. godine biće održan najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja – BELFIS. Savez za rekreaciju i fitness Srbije po šesti put u glavnom gradu Srbije organizuje ovakvu manifestaciju koja svake godine postaje sve masovnija, kako po broju izlagača, tako i po broju posetilaca koji tokom dva dana trajanja posete štandove sajma.

belfis

Na 3.000 m² sajamskog prostora okupiće se više od 40 izlagača iz Srbije i zemalja regiona koji će predstaviti novitete iz sfere sportske opreme, softverskih rešenja, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije, zdrave ishrane…

Očekuje se veliki broj posetilaca iz zemlje i regiona koji će imati priliku da tokom dva dana trajanja sajma osete i dožive pozitivnu energiju BELFIS-a. Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 40 radionica, master class-ova, stručnih predavanja i dešavanja u sedam različitih zona (medical chack point, funkcionalna zona, zona edukacije, izlagačka zona, dečija zona, main stage, business mile trka).

Takmičenja, revije, testiranja, poligon za funkcionalni trening, radionice, kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova na glavnoj bini okupiće najeminentnije prezentere, renomirana domaća ali i svetska imena iz sveta fitnesa.Sastavni deo sajma biće i XIV Evropski fitnes kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše.

Zahvaljujući organizatoru – Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije, pokroviteljstvu Ministarstva sporta i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, kao i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj BELFIS – a, Beograd će i ovog novembra, još jednom postati regionalna prestonica fitnesa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading