TAKO I TREBA, MAGARČE! Razuzdana bivša supruga ne prestaje da omalovažava velikog šampiona

06:00 | 21-10-2024

Ostali sportovi 0

Jekaterina je proslavila poraz Dmitrija Bivola u meču protiv Artura Beterbijeva i naglasila: Ta ku*va ne želi da komunicira sa decom!

Bivol

 

Dmitrij Bivol je nedavno izgubio od Artura Beterbijeva u meču za apsolutnog prvaka sveta poluteške kategorije. Prvi je to poraz sjajnog Rusa, a najviše ga proslavlja njegova bivša supruga Jekaterina!

Bivol i Beterbijev su odradili meč za pamćenje. Bilo je to 12 rundi istinskog spektakla od strane velikih šampiona, a na kraju je Beterbijev postao apsolutni prvak sveta poluteške kategorije.

Bivolov poraz još uvek slavi njegova bivša supruga Jekaterina. Ne može da pređe preko činjenice da ju je ostavio pre godinu dana, pa ja javno navijala za njegovog protivnika. Proslavila je pobedu odmah posle meča, a nekoliko dana kasnije ponovo se oglasila na društvenim mrežama.

Bivol Printscreen
 

 

 - Razveo se od mene u novembru, oženio se šest meseci kasnije. Tukao si svoju decu, a tri meseca od venčanja izgubio si pojaseve. Odličan si. Sje*ao si sve u godinu dana - poručila je ona.

Neposredno nakon njegovog poraza, koji je pratila u studiju jedne televizije, prokomentarisala je:

 - Tako i treba, magarče. Stigla ga je karma. Je*i se, napustio si nas. Karma je stigla tog šupka - poručila je ona i najavila je borbu na sudu za deo imovine koju su stekli u braku, a navela je da Bivol ima brojne skrivene račune kako joj ne bi davao novac. Optužila ga je i da ignoriše decu i ne daje novac za alimentaciju. 
- Ta ku*va ne želi da komunicira sa decom. Ne plaća alimentaciju za sinove, daje mi 1.100 dolara za oba deteta - istakla je besna Jekaterina.   

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading